problemy z elektryką???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pisula
    Classic
    • 2007
    • 6

problemy z elektryką???

w temacie opon moge cos powiedziec
    Kleber polka srednia na pewno lepsza niz fulda kristall montero 2 ktora cenowo stoi podobnie ja jezdze na dunlopach sp wintersport 3d ktore dostalem po zaj... rabacie 230 zl za sztuke

wracajac 8k za skrzynie ? oni chyba upadli na glowe a co do turbiny to wiem ze kosztuje to ok 3,5 k zl musze kiedys podjechac na spota i uzyskac porady bo k.. nie wiem co jest grane przy zmianie biegow tzn. dwojka trojka i czworka jak wcisne sprzeglo to slychac taki dziwny dzwieg i nie mam zielonego pojecia co to moze byc do cholery a dzis dopadla mnie kolejna usterka tzn chwilowa 2 razy tak sie stalo na ok 5-10 sek i po tym wszystko powrocilo na swoje miejsce :E WTF?

Dodam ze wygluszylem drzwi i zalozylem na panelach mdf glosniki hertz esk 165 i roznica jest masakryczna :O narazie zaczyna nam sie zima na calego ale jak sie zrobi cieplej to wymiana kabelkow !

BTW : Duzo osob z okolic Bedzina ? Katowic?
    SUPERB 2002
  • roki83
    Classic
    • 2006
    • 5

problemy z elektryką???

Ostatnio pisałem że nie działa mi prawy postojowy z przodu i z tyłu ale jak sie okazało że jak wracałem z roboty nie działa mi też podświetlenie tablicy rejestracyjnej i deski rozdzielczej....nie jest to napewno wina bezpieczników bo dwa razy sprawdzałem i wszystkie dobre.....to w czym mianowicie jest problem????że najpierw nie działa światło a teraz jeszcze te dwie rzeczy.... normalnie załamka mnie bierze na ten samochód....czyżby to wina komputera była, a może juz ktoś miał coś podobnego u siebie????? :x

Komentarz

Pracuję...